Entreprenörskap

Ett samtal kan ändra så mycket. Mitt entreprenörskap började med ett samtal med Michael Bernpaintner. Då bestämde jag mig att testa något nytt och se om det kan leda till ett gemensamt projekt, en digital plattform. Två månader senare reste vi till Kyiv i Ukraina för att träffa våra utvecklare och lära känna varandra lite mer. Därefter har vi hunnit med många berg- och dalbanor. Vi har dock all anledning till att vara stolta. Vi har skapat en pedagogisk, tillgänglig och användarvänlig plattform som passar in i olika utbildningssammanhang. Plattformen heter BookWrapp.

En vitförpackad produkt, Tjangs, skapades också med hjälp av BookWrapp. Tjangs riktar sig till vuxenutbildningen och har syfte att lära eleverna språk samtidigt som de lär sig olika kunskaper om samhället, arbetslivet och arbetsmarknaden.

Vi har även skapat två iOs-applikationer Faworiter Story och Faworiter Lines. Vi kallar dem för lagomdigitala skolappar just för att syftet är att skapa analogt material med digital teknik. 

Mina projekt

Untitled%20design

En digital plattform för utbildning och läromedel. White labels för olika förlag, företag eller organisationer som vill digitalisera sitt undervisningsmaterial-

Untitled%20design%20%282%29

En iOS-applikation för att skapa handskrivningsblad för läs- och skrivinlärning.

Untitled%20design%20%281%29

En iOS-applikation för att skapa analoga böcker med digital teknik. Bokstavsljud i 12 olika språk som stöd.

Untitled%20design%20%283%29

Digitala läromedel om bland annat arbetsmarknaden, arbetslivet och samhället.

Skicka ett meddelande

contact%20bloc

Tveka inte att kontakta mig med dina frågor, och glöm inte att följa mig i sociala medier. 

Tel.: 073 652 8551
E-mail: kontakt@tiiaojala.se